Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Sensör ve biyosensörlerin tanımı, yapısı ve temel ilkeleri
|
K1- Bölüm 1
K2- sayfalar 1-2
K3- sayfalar 71-80
|
2
|
Biyosensörlerin sınıflandırılması, avantajları ve genel uygulama alanları
|
K1- Bölüm 1 ve 2
K2- sayfalar 1-2
K4- sayfalar 3693-3644
|
3
|
Elektrokimyasal biyosensörler: Potansiyometrik, amperometrik ve kondüktometrik biyosensörler
|
K1- Bölüm 4
K2- sayfalar 3-4
K5- sayfalar 1747-1763
K6- sayfalar 635-659
|
4
|
Optik ve termal biyosensörler
|
K1- Bölüm 5
K7- sayfalar 91-100
K8- sayfalar 417-423
|
5
|
Biyosensörlerin hazırlanması ve biyomateryalin immobilizasyon metotları
|
K1- Bölüm 3
K2- sayfalar 9-16
K9- sayfalar 489-511
|
6
|
Biyosensörlerin performans kriterleri
|
K1- Bölüm 7
K2- sayfalar 6-9
|
7
|
Enzimatik biyosensörler
|
K10- sayfalar 153-163
K11- sayfalar 153-159
|
8
|
Mikrobiyal biyosensörler
|
K12- sayfalar 1788-799
K13- sayfalar 1-12
|
9
|
İmpedimetrik biyosensörler
|
K14- sayfalar 248-262
|
10
|
İmmünosensörler
|
K15- sayfalar 4227-4233
K16- sayfa 37508
|
11
|
Biyosensörlerde kullanılan transducer çeşitleri
|
K4- sayfalar 3693-3644
|
12
|
Çevre analizlerinde biyosensörler ve son gelişmeler
|
K17- sayfalar 7283-7300
K18- sayfalar 1-32
|
13
|
Gıda analiz ve kalite kontrolünde biyosensörler ve son gelişmeler
|
K17- sayfalar 7283-7300
K18- sayfalar 1-32
|
14
|
Tıp ve biyokimya alanında biyosensörler ve son gelişmeler
|
K19- sayfalar 497-508
K20- sayfalar 271-283
|