ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sensör ve biyosensörlerin tanımı, yapısı ve temel ilkeleri K1- Bölüm 1 K2- sayfalar 1-2 K3- sayfalar 71-80
    2 Biyosensörlerin sınıflandırılması, avantajları ve genel uygulama alanları K1- Bölüm 1 ve 2 K2- sayfalar 1-2 K4- sayfalar 3693-3644
    3 Elektrokimyasal biyosensörler: Potansiyometrik, amperometrik ve kondüktometrik biyosensörler K1- Bölüm 4 K2- sayfalar 3-4 K5- sayfalar 1747-1763 K6- sayfalar 635-659
    4 Optik ve termal biyosensörler K1- Bölüm 5 K7- sayfalar 91-100 K8- sayfalar 417-423
    5 Biyosensörlerin hazırlanması ve biyomateryalin immobilizasyon metotları K1- Bölüm 3 K2- sayfalar 9-16 K9- sayfalar 489-511
    6 Biyosensörlerin performans kriterleri K1- Bölüm 7 K2- sayfalar 6-9
    7 Enzimatik biyosensörler K10- sayfalar 153-163 K11- sayfalar 153-159
    8 Mikrobiyal biyosensörler K12- sayfalar 1788-799 K13- sayfalar 1-12
    9 İmpedimetrik biyosensörler K14- sayfalar 248-262
    10 İmmünosensörler K15- sayfalar 4227-4233 K16- sayfa 37508
    11 Biyosensörlerde kullanılan transducer çeşitleri K4- sayfalar 3693-3644
    12 Çevre analizlerinde biyosensörler ve son gelişmeler K17- sayfalar 7283-7300 K18- sayfalar 1-32
    13 Gıda analiz ve kalite kontrolünde biyosensörler ve son gelişmeler K17- sayfalar 7283-7300 K18- sayfalar 1-32
    14 Tıp ve biyokimya alanında biyosensörler ve son gelişmeler K19- sayfalar 497-508 K20- sayfalar 271-283
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster