Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Genel tanım ve kavramlar
|
K1, BÖLÜM 3
|
2
|
Karbonhidratların özellikleri, kaynakları, kimyası
|
K1, BÖLÜM 9
|
3
|
Karbonhidratların sindirimi, emilimi ve metabolizması
|
K1, BÖLÜM 9
|
4
|
Karbonhidratlar: Gereksinmeler, yetersiz ve aşırı alıma ilişkin sorunlar
|
K2, BÖLÜM 2
|
5
|
Proteinlerin özellikleri, kimyası, kaynakları, kalitesi
|
K1, BÖLÜM 5
|
6
|
Proteinlerin sindirimi, emilimi ve metabolizması
|
K2, BÖLÜM 1
|
7
|
Proteinler: Gereksinmeler, yetersiz ve aşırı alıma ilişkin sorunlar
|
K1, BÖLÜM 7
|
8
|
Lipitlerin özellikleri, kimyası, kaynakları
|
K2, BÖLÜM 3
|
9
|
Lipitlerin sindirimi, emilimi ve metabolizması
|
K1, BÖLÜM 11
|
10
|
Lipitler: Gereksinmeler, yetersiz ve aşırı alıma ilişkin sorunlar
|
K1, BÖLÜM 11
|
11
|
Enerji metabolizması I:Enerji dengesi, besinlerin enerji değeri
|
K1, BÖLÜM 14
|
12
|
Enerji metabolizması II: Enerji harcaması
|
K1, BÖLÜM 15
|
13
|
Enerji metabolizması III: Enerji dengesi ve dengesizliği sorunları
|
K1, BÖLÜM 16
|
14
|
Dengeli beslenme ve önemi
|
K1, BÖLÜM 20
|