Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Biyokimyasal verilerin klinik tıpta kullanımı
|
K2: Bölüm 3
|
2
|
Laboratuvar tıbbının kalite yönleri
|
K2: Bölüm 3
|
3
|
Sodyum, su ve potasyum
|
K2: Bölüm 4
|
4
|
Böbrek Fonksiyonunun Ölçümü
|
K1: Bölüm 14
|
5
|
Kemik Metabolizmasının Biyokimyasal Belirteçleri
|
K1: Bölüm 15
|
6
|
Karbonhidratlar
|
K1: Bölüm 16
|
7
|
Lipidler ve Dislipoproteinemi
|
K1: Bölüm 17
|
8
|
Kardiyak Yaralanma, Ateroskleroz ve Trombotik Hastalık
|
K1: Bölüm 18
|
9
|
Spesifik Proteinler
|
K1: Bölüm 19
|
10
|
Klinik Enzimoloji
|
K1: Bölüm 20
|
11
|
Karaciğer Fonksiyonunun Değerlendirilmesi
|
K1: Bölüm 21
|
12
|
Gastrointestinal ve Pankreas Bozukluklarının Laboratuvar Tanısı
|
K1: Bölüm 22
|
13
|
Endokrin Fonksiyonun Değerlendirilmesi
|
K1: Bölüm 25
|
14
|
Vitaminler ve Eser Elementler
|
K1: Bölüm 26
|