ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Temel kavramlar ve kapsam K1-KISIM 1-BÖLÜM 1
    2 Vektör ve tensörler K1-KISIM 1-BÖLÜM 1
    3 Momentum, ısı ve kütle transfer mekanizmaları, Newton viskozite yasası, Fourier Isı iletim yasası ve Fick difüzyon yasası K1-KISIM 1-BÖLÜM 2
    4 Moleküler ve konvektif momentum, ısı ve kütle transfer mekanizmaları K1-KISIM 1-BÖLÜM 2
    5 Kabuk denkliği kullanarak momentum transferi problemlerinin çözümü-1 K1-KISIM 1-BÖLÜM 2
    6 Kabuk denkliği kullanarak momentum transferi problemlerinin çözümü-2 K1-KISIM 1-BÖLÜM 2
    7 Kabuk denkliği kullanarak momentum transferi problemlerinin çözümü-3 K1-KISIM 1-BÖLÜM 3
    8 Süreklilik ve hareket denklikleri, Navier Stokes eşitlikleri kullanılarak momentum transferi problemlerinin çözülmesi-1 K1-KISIM 1-BÖLÜM 3
    9 Süreklilik ve hareket denklikleri, Navier Stokes eşitlikleri kullanılarak momentum transferi problemlerinin çözülmesi-2 K1-KISIM 1-BÖLÜM 3
    10 Süreklilik ve hareket denklikleri, Navier Stokes eşitlikleri kullanılarak momentum transferi problemlerinin çözülmesi-3 K1-KISIM 1-BÖLÜM 3
    11 İzotermal olmayan sistemler için değişim eşitliği ve uygulamaları-1 K1-KISIM 2-BÖLÜM 8
    12 İzotermal olmayan sistemler için değişim eşitliği ve uygulamaları-2 K1-KISIM 2-BÖLÜM 8
    13 Çok bileşenli sistemler için değişim eşitliği ve uygulamaları-1 K1-KISIM 2-BÖLÜM 10
    14 Çok bileşenli sistemler için değişim eşitliği ve uygulamaları-2 K1-KISIM 2-BÖLÜM 10
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster