Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Biyoteknolojinin tarihçesi ve amacı
|
K1 (5-20s)
|
2
|
Mikroorganizmalar
|
K1 (21-54s)
|
3
|
Mikroorganizmalar ve metabolizmaları
|
K1 (56-75 s)
|
4
|
Bitki ve hayvan kültürleri
|
K1 (76-100s)
|
5
|
Genetiği değiştirilmiş organizmalar
|
K1 (102-123s)
|
6
|
Fermantasyon teknikleri ve prensipleri
|
K1 (125-136 s)
|
7
|
Biyoteknolojide temel işlemler-I
|
K1 (138-150s)
|
8
|
Biyoteknolojide temel işlemler-II
|
K1 (151-180s)
|
9
|
Biyoteknolojik prosesler-I
|
K1 (182-199s)
|
10
|
Biyoteknolojik prosesler-II
|
K1 (200-225s)
|
11
|
Primer metabolitlerin üretimi-I
|
K1 (227-240s)
|
12
|
Primer metabolitlerin üretimi-II
|
K1 (241-260s)
|
13
|
Primer metabolitlerin üretimi-III
|
K1 (261-285 s)
|
14
|
Biyoteknolojinin ahlaki ve hukuki yönleri
|
K1 (287- 301s)
|