Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Büyüme ve gelişmeye etki eden çevresel faktörler
|
K3-Bölüm 7, Bölüm 13, Bölüm 14
|
2
|
Bitki besin maddeleri
|
K1-Bölüm 1
|
3
|
Bitkiler için azotun önemi
|
K1-Bölüm 3, K3 Bölüm 6
|
4
|
Azot döngüsü ve azot kaynakları
|
K1-Bölüm 3, K3 Bölüm 6
|
5
|
Biyolojik azot fiksasyonu ve önemi
|
K2
|
6
|
Biyolojik azot fiksasyonunun gruplandırılması ve örneklerin verilmesi
|
K2
|
7
|
Simbiyotik azot fiksasyonunda baklagillerin tanıtılması
|
K2
|
8
|
Biyolojik azot fiksasyonuna etki eden faktörler
|
K2
|
9
|
Rhizobium- baklagil ortak yaşamı
|
K2
|
10
|
Baklagillerde aşılamanın önemi
|
K1-Bölüm 6
|
11
|
Aşılamada uyulması gereken ilkeler
|
K1-Bölüm 6, K2
|
12
|
İnokulant türleri
|
K1-Bölüm 6, K2
|
13
|
Aşılama yöntemleri
|
K1-Bölüm 6, K2
|
14
|
Biyolojik azot fiksasyonunu artıracak kültürel önlemler
|
K1-Bölüm 6, K2
|