Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Su Kaynakları Hakkında Genel Bilgi
|
K1: Bölüm 1
|
2
|
Su Kirliliği ve Kirleticilerin Sınıflandırılması
|
K1: Bölüm 1
|
3
|
Tatlı Su Kontaminasyonu: Sucul Biyota`nın Bulaşma Kaynakları ve Tehlikeleri
|
K1: Bölüm 3
|
4
|
Kanalizasyon
|
K1: Bölüm 3.2.1.
|
5
|
Tarımsal Atıklar
|
K1: Bölüm 3.2.2.
|
6
|
Nükleer ve Termal Kirlilik
|
K1: Bölüm 3.2.4.
|
7
|
Pestisitler ve Diğer Kalıcı Kirleticiler
|
K1: Bölüm 3.2.5.
|
8
|
Endüstriyel Atıklar
|
K1: Bölüm 3.2.6.
|
9
|
Maden Endüstrisi
|
K1: Bölüm 3.2.7.
|
10
|
Nüfus Artışı ve Kentleşme
|
K1: Bölüm 3.2.8.
|
11
|
Kirliliğin Su Fiziko-Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
|
K1: Bölüm 3.3.
|
12
|
Kirliliğin Tatlısu Ekosistemlerinin Kalitesine Etkisi
|
K1: Bölüm 4
|
13
|
Tatlı Su Ekosistemlerinin Restorasyonunda Biyotollerin Rolü
|
K1: Bölüm 5
|
14
|
Yönetim Politikaları
|
K1: Bölüm 6
|