ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Su Kaynakları Hakkında Genel Bilgi K1: Bölüm 1
    2 Su Kirliliği ve Kirleticilerin Sınıflandırılması K1: Bölüm 1
    3 Tatlı Su Kontaminasyonu: Sucul Biyota`nın Bulaşma Kaynakları ve Tehlikeleri K1: Bölüm 3
    4 Kanalizasyon K1: Bölüm 3.2.1.
    5 Tarımsal Atıklar K1: Bölüm 3.2.2.
    6 Nükleer ve Termal Kirlilik K1: Bölüm 3.2.4.
    7 Pestisitler ve Diğer Kalıcı Kirleticiler K1: Bölüm 3.2.5.
    8 Endüstriyel Atıklar K1: Bölüm 3.2.6.
    9 Maden Endüstrisi K1: Bölüm 3.2.7.
    10 Nüfus Artışı ve Kentleşme K1: Bölüm 3.2.8.
    11 Kirliliğin Su Fiziko-Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi K1: Bölüm 3.3.
    12 Kirliliğin Tatlısu Ekosistemlerinin Kalitesine Etkisi K1: Bölüm 4
    13 Tatlı Su Ekosistemlerinin Restorasyonunda Biyotollerin Rolü K1: Bölüm 5
    14 Yönetim Politikaları K1: Bölüm 6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster