ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Laboratuar ile ilgili genel bilgiler Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    2 Sterilizasyon yöntemleri ve kullanılan aletler Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    3 Fungus besi ortamlarının hazırlanması, seçici ve seçici olmayan besi ortamlarının anlatılması Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    4 Bitki dokusundan fungusların izolasyonu Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    5 Fungusların saflaştırılması ve uzun süreli saklanma yöntemleri Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    6 Topraktan fungus izolasyonu Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    7 Fungusların morfolojik tanılanmasında teşhis anahtarlarının kullanımı Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    8 Fungusların mikroskobik olarak incelenmesi Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    9 Patojenite için fungusların çoğaltılma yöntemleri Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    10 Fungusların moleküler tanılanmasında DNA ekstraksiyonu, funguslarda uygulanan bazı PCR tekniklerinin anlatımı Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    11 Fungusların inokulasyonu Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    12 Fungusların patojenlerinde kullanılan teknikler Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    13 Hastalık değerlendirme yöntemleri Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    14 Fungus inokulumlarının kısa ve uzun mesafelerde taşınması Laboratuarda görsel anlatım ve uygulama
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster