Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dersin tanıtımı, kapsamı, gerekçesi ve önemi
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
2
|
Sürdürülebilir tarımda tahıl tohumculuğunun önemi, tohumluk üretiminin temel ilkeleri
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
3
|
Tohumluk muhafazası
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
4
|
Tohumluk dağıtım ve ticaretinde temel ilkeler
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
5
|
Tohumlukların işlenmesi, depolanması ve pazarlanması
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
6
|
Uluslar arası tohumluk ticaretinde temel kurallar
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
7
|
Uluslararası tohumluk ithalat ve ihracat ilkeleri, karantina önlemler
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
8
|
5553 sayılı tohumluk kanunu içeriği ve uygulama yönetmelikleri
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
9
|
Tohumluk kanunu uyarınca oluşturulan kurumlar, bitkiler ve dernekler, çalışma ilkeleri
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
10
|
Türkiye tohumculuğunda güncel durum, sorunlar ve çözümler
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
11
|
Buğday, arpa, çavdar yulaf ve Tritikalede tohumluk üretimi
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
12
|
Mısır bitkisi tohumluk üretimi
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
13
|
Çeltik bitkisi tohumluk üretimi
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|
14
|
Tohumculukta sertifikasyon
|
Ders kitapları ve konu ile ilgili makalelerden ön hazırlık yapılması
|