Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Tane baklagillerin toprak verimliliğini koruma, artırma ve ekim nöbeti yönünden önemi
|
|
2
|
Baklagil köklerinde nodozite oluşumu ve buna etki eden fiziksel ve kimyasal faktörler
|
|
3
|
Bakteri aşılaması ve yararları, aşılama materyalinin hazırlanması
|
|
4
|
Tane baklagillerde ıslah yöntemleri
|
|
5
|
Mercimek yetiştiriciliği ve ıslahı
|
|
6
|
Nohut yetiştiriciliği ve ıslahı
|
|
7
|
Fasulye yetiştiriciliği ve ıslahı
|
|
8
|
Bakla yetiştiriciliği ve ıslahı
|
|
9
|
Bezelye yetiştiriciliği ve ıslahı
|
|
10
|
Börülce, yetiştiriciliği ve ıslahı
|
|
11
|
Tane baklagillerin hastalık ve zararlıları
|
|
12
|
Tane baklagillerde dayanıklılık ıslahı
|
|
13
|
Tescilli çeşitler
|
|
14
|
Tane baklagillerin depolanması ve pazarlanması
|
|