Ön Koşul
|
-
|
Ders Dili
|
Türkçe
|
Dersin Sorumlusu
|
Yrd. Doç. Dr. Sezin TUTA
|
Dersi Verenler
|
-
|
Ders Yardımcıları
|
-
|
Kaynaklar
|
Barbosa-Canovas, G. V., Tapia, M. S., Pilar Cano, M., 2000, Novel Food Processing Technologies, CRC Press, Boca Raton, FL.
|
Yardımcı Kitap
|
Buffler, C. R., 1995, Microwave Cooking and Processing, Springer US.
Nelson, S. O., 2015, Dielectric Properties of Agricultural Materials and their applications, Academic Press.
|
Dersin Amacı
|
Tarım ve gıdalara uygulanan prosesler sırasında uygulanan işlemlerin proses ve ürün üzerine etkileri ve yeni-özgün teknolojilerin (mikrodalga, radyo frekansı, ohmik ve infrared ısıtma) bu proseslerde kullanılması ile ilgili öğrenciye bakış açısı verilmesi
|
Dersin İçeriği
|
-
|