Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Giriş
|
|
2
|
Gıda ve tarım proseslerinde kullanılan geleneksel teknolojiler
|
|
3
|
Kurutma teknolojisi
|
|
4
|
Isıtma (Pastörizasyon, sterilizasyon, ticari sterilizasyon) teknolojisi
|
|
5
|
Yenilikçi teknolojilerin proseslerde kullanılması
|
|
6
|
Elektriksel ısıtma yöntemlerinde dielektrik ve termofiziksel özelliklerin önemi ve etkisi
|
|
7
|
Mikrodalga teknolojisi
|
|
8
|
Mikrodalga ile çözdürme, kurutma, ısıtma teknolojisi
|
|
9
|
Radyo frekansı teknolojisi
|
|
10
|
Ohmik ısıtma teknolojisi
|
|
11
|
Infrared teknolojisi
|
|
12
|
Yenilikçi teknolojilerin ürünün/materyalin kalite özellikleri üzerine etkisi
|
|
13
|
Endüstriyel proseslerde kullanılan alternatif teknolojilerin incelenmesi
|
|
14
|
Endüstriyel proseslerde kullanılan alternatif teknolojilerin getirdiği kazanımlar
|
|