ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş
    2 Gıda ve tarım proseslerinde kullanılan geleneksel teknolojiler
    3 Kurutma teknolojisi
    4 Isıtma (Pastörizasyon, sterilizasyon, ticari sterilizasyon) teknolojisi
    5 Yenilikçi teknolojilerin proseslerde kullanılması
    6 Elektriksel ısıtma yöntemlerinde dielektrik ve termofiziksel özelliklerin önemi ve etkisi
    7 Mikrodalga teknolojisi
    8 Mikrodalga ile çözdürme, kurutma, ısıtma teknolojisi
    9 Radyo frekansı teknolojisi
    10 Ohmik ısıtma teknolojisi
    11 Infrared teknolojisi
    12 Yenilikçi teknolojilerin ürünün/materyalin kalite özellikleri üzerine etkisi
    13 Endüstriyel proseslerde kullanılan alternatif teknolojilerin incelenmesi
    14 Endüstriyel proseslerde kullanılan alternatif teknolojilerin getirdiği kazanımlar
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster