ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Endüstriyel Mikrobiyoloji TYB562 GÜZ-BAHAR 3+0 Fakülte S 6
    Öğrenme Çıktıları
    1-Mikroorganizma fizyolojisini açıklar.
    2-Endüstriyel fermentasyon sistemlerini ve tekniklerini tartışır.
    3-Endüstriyel fermentasyon ürünlerinin izolasyon ve saflaştırılmasını özetler.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Oğuz AYDEMİR
    Dersi Verenler

    1-)Doçent Dr. Oğuz Aydemir

    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar Turhan, İ., 2015. Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Palme Yayıncılık, Ankara, 288s.
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı -
    Dersin İçeriği -
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster