ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mikrobiyal fizyoloji
    2 Mikrobiyal gelişim ve beslenme
    3 Mikrobiyal metabolizma
    4 Endüstriyel mikroorganizmalar
    5 Fermentasyon besiyeri
    6 Fermentasyon sistemleri
    7 Fermentasyon sonrası işlemler
    8 Ürün geliştirme, düzenleme ve güvenlik
    9 Mikrobiyal enzimler
    10 Yakıtlar ve endüstriyel kimyasallar
    11 Sağlık ve bakım ürünleri
    12 Gıda fermentasyonları
    13 Gıda katkı maddeleri ve takviyeleri
    14 Mikrobiyal biyokütle üretimi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster