Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mikrobiyal fizyoloji
|
|
2
|
Mikrobiyal gelişim ve beslenme
|
|
3
|
Mikrobiyal metabolizma
|
|
4
|
Endüstriyel mikroorganizmalar
|
|
5
|
Fermentasyon besiyeri
|
|
6
|
Fermentasyon sistemleri
|
|
7
|
Fermentasyon sonrası işlemler
|
|
8
|
Ürün geliştirme, düzenleme ve güvenlik
|
|
9
|
Mikrobiyal enzimler
|
|
10
|
Yakıtlar ve endüstriyel kimyasallar
|
|
11
|
Sağlık ve bakım ürünleri
|
|
12
|
Gıda fermentasyonları
|
|
13
|
Gıda katkı maddeleri ve takviyeleri
|
|
14
|
Mikrobiyal biyokütle üretimi
|
|