Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Organik tarım ve amaçları
|
|
2
|
Türkiye ve Dünyada organik ürün pazarı
|
|
3
|
Organik üretimde kontrol ve sertifikasyon
|
|
4
|
Organik üretim ile genel kabul gören üretimlerin karşılaştırılması
|
|
5
|
Organik gıda işleme yöntemleri
|
|
6
|
Organik ürünlerin içeriği
|
|
7
|
Organik gıda güvenliği
|
|
8
|
Organik üretimde katkı maddeleri
|
|
9
|
Organik üretimde ambalajlama
|
|
10
|
Organik üretimde etiketleme
|
|
11
|
Organik ürünlerin depolanması
|
|
12
|
Organik ürünlerin taşınması
|
|
13
|
Organik üretimde hijyen ve sanitasyon
|
|
14
|
Organik ürünlerin pazarlanması
|
|