ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Organik tarım ve amaçları
    2 Türkiye ve Dünyada organik ürün pazarı
    3 Organik üretimde kontrol ve sertifikasyon
    4 Organik üretim ile genel kabul gören üretimlerin karşılaştırılması
    5 Organik gıda işleme yöntemleri
    6 Organik ürünlerin içeriği
    7 Organik gıda güvenliği
    8 Organik üretimde katkı maddeleri
    9 Organik üretimde ambalajlama
    10 Organik üretimde etiketleme
    11 Organik ürünlerin depolanması
    12 Organik ürünlerin taşınması
    13 Organik üretimde hijyen ve sanitasyon
    14 Organik ürünlerin pazarlanması
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster