ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Baklagiller (Fabaceae sp.) familyasının özellikleri, baklagillerin genel yapısal özellikleri, taksonomileri, tarımsal özellikleri Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    2 Baklagil yem bitkilerinin ekonomik önemi ve kullanım alanları Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    3 Çok yıllık yonca (Medicago sp. L.) türleri, yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    4 Tek yıllık (Medicago sp. L.) türleri, yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    5 Korunga (Onobrychis viciifolia sp.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    6 Çayır üçgülü (Trifolium pratense L.), ak üçgül (Trifolium repens L.), iskenderiye üçgülü (Trifolium alexandrinum L.), anadolu üçgülü (Trifolium resupinatum L.) ve melez üçgül (Trifolium hybridum L.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması.
    7 Kırmızı üçgül (Trifolium incarnatum L.), yeraltı üçgülü (Trifolium subterraneum L.) ve gelemen üçgülü (Trifolium nigrescens Vov. var. meneghinianum Clem.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    8 Gazalboynuzu (Lotus sp.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    9 Yaygın fiğ (Vicia sativa L.) ve tüylü fiğ (Vicia villosa Roth.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    10 Macar fiği (Vicia pannonica Crantz.), koca fiğ (Vicia narbonensis L.), burçak (Vicia ervilia (L.) Wild.) ve kara mercimek (Vicia articulata Hornem.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması.
    11 Yemlik bakla (Vicia faba var. minör L.), yem bezelyesi (Pisum arvense L.) ve yem börülcesi (Vigna unguiculata (L.) Walp.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    12 Lüpenler (Lupinus sp.), taşyoncası (Melilotus sp. L.), yaygın mürdümük (Lathyrus sativus L.) ve Kıbrıs mürdümüğü (Lathyrus ochrus A.P.de Candelle) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    13 Nohut geveni (Astragalus cicer L.), çemen (Trigonella foenum-graceum L.) ve alaca taçotu (Coronilla varia L.) yetiştirme teknikleri ve güncel bilimsel çalışmaların tartışılması Konu veya konular ile ilgili kaynak taramasının yapılması ve derse gelmeden önce bilgi edinilmesi.
    14 Dönem ödevi/projesinin sunumu ve tartışma Sözlü sunum için gerekli hazırlıkların yapılması.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster