Kaynaklar
|
1. Horrocks, R.D., Vallentine, J.F., (1999). Harvested forages. Academic Press, London, UK. 439p.
2. Park, R.S., Stronge, M.D. (Editors) (2005). Silage production and utilisation. Wageningen Academic Publishers, 289p.
3. Avcıoğlu, R., Hatipoğlu, R., Karadağ, Y. (Editörler) (2009). Yembitkileri (Genel Bölüm), Baklagil Yem Bitkileri, Buğdaygil ve Diğer Familyalardan Yem Bitkileri. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, İzmir, Cilt I, II, III, 843s.
4. Açıkgöz, E. (2001). Yembitkileri. 3. Baskı, Uludağ Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Yayın No. 182. Vip A.Ş. Yayın No:58, Bursa, 584s.
|