ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Çim bitkilerinin ve bu türler ile oluşturulan yeşil alanların çevre, insan sağlığı ve estetik yönden önemi Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    2 Çim alanların tarihi ve günümüze kadar olan gelişim süreci Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    3 Ülkemizde ve Dünya?da çim bitkileri sektörünün mevcut durumu Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    4 Çim bitkilerinin genel morfolojik ve biyolojik özellikleri Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    5 Çim bitkilerinin ve çim örtülerinin kalite ölçütleri Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    6 Serin mevsim yeşil alan buğdaygilleri [Tavusotu (Agrostis sp. L.)] Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    7 Serin mevsim yeşil alan buğdaygilleri [Yumak (Festuca sp. Schreb.)] Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    8 Serin mevsim yeşil alan buğdaygilleri [Çim (Lolium sp. L.)] Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    9 Serin mevsim yeşil alan buğdaygilleri [Salkımotu (Poa sp. L.) ve diğerleri] Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    10 Sıcak mevsim yeşil alan buğdaygilleri [Köpekdişi/Bermuda (Cynodon L.R. Rich.)] Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    11 Sıcak mevsim yeşil alan buğdaygilleri [Japon çimi/Kore Çimi (Zoysia spp. Wild.), Yengeç Çimi (Stenotaphrum secundatum (Walt.) Kuntze), Kırkayak Çimi (Eremochloa ophiuroides (Munro.) Hack.] Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    12 Sıcak mevsim yeşil alan buğdaygilleri [Parlak Yalancıdarı (Paspalum notatum Flugge), Adi Yalancıdarı (Paspalum dilatatum Poir.), Adi Halıotu Çimi (Axonophus Beauw.), Pangola Çimi=Parmaksı Darı (Digitaria decumbens Stent), Lahman Salkımyulafı (Eragrostis lahmanniana Nees.), Kikuyu Çimi (Pennisetum clandestinum Hochst. ex. Chiov.), Sürünücü Darı (Panicum repens)] Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    13 Yarı kurak mevsim, baklagil ve diğer familyalardan çim bitkileri Konu veya konular ile ilgili kaynaklar taraması yapılarak ön bilgi edinilmesi
    14 Dönem ödevi/projesinin sunumu ve tartışma Sözlü sunum için gerekli hazırlıkların yapılması
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster