ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Tohumun Yapısı, Tohum Çimlendirme Ortamları K1
    2 Çimlenmeyi Uyartıcı Ön İşlemler K1
    3 Çimlenmeyi Etkileyen Çevre Koşulları K1
    4 Tohum Ekimi, Yöntemleri ve Fidelerin Şaşırtılması K1, K2
    5 Tohumların Dinlenme Fizyolojisi ve Hormon Etkileri K1, K2
    6 Çelik ile Çoğaltım Gövde Çelikleri ile Üretim K1, K2
    7 Yaprak Çelikleri ve Göz Çelikleri ile Üretim, Yaprak Göz Çelikleri ve Kök Çelikleri İle Üretim K1
    8 Aşıdan Yararlanmanın Nedenleri, Aşılamanın Sınırları K1
    9 Aşıda Kaynamayı Etkileyen Faktörler, Aşı Kalemlerinin Alınması ve Saklanması, Aşıların Korunmasına Yönelik Bazı Önlemler K1
    10 Aşı Teknikleri-I (Kalem Aşı: Dilcikli Aşı, Ekleme Aşı, Yan Aşı, Yarma Aşı, Kakma Aşı, Kabuk Aşı, Yanaştırma Aşı) K1, K2
    11 Aşı Teknikleri-II (Göz Aşı: T Aşı, Ters T Aşı, I Aşı, Yongalı Göz Aşı, Yama Göz Aşı) K1, K2
    12 Daldırma ile Üretim( Adi Daldırma, Bileşik Daldırma, Hava Daldırması, Tepe Daldırması, Hendek Daldırması) K2
    13 Soğanlı, Yumrulu ve Rizomlu Bitkilerde Üretim K1
    14 Doku Kültürü ile Çoğaltma Teknikleri K1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster