ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Topraksız tarımın Türkiye ve dünyadaki durumu, mevcut sorunlar ve öneriler
    2 Topraksız tarımın avantaj ve dezavantajları
    3 Topraksız tarımın sınıflandırılması
    4 Durgun su kültürü
    5 Akan su kültürü
    6 Aeroponik kültürü yöntemi
    7 Birim alandaki bitki sayısını artırmaya yönelik su kültürü teknikleri
    8 Katı ortam kültürü
    9 Katı ortam kültürü
    10 Birim alandaki bitki sayısını artırmaya yönelik substrat kültürü teknikleri
    11 Topraksız yetiştiricilikte kullanılan katı ortamlar ve özellikleri
    12 Su kültürü ve substrat kültürünün karşılaştırılması
    13 Besin solusyonu hazırlanması ve özellikleri, Mikro besin element eksiklik ve fazlalık belirtileri, besin eriyiği hazırlanması ile ilgili problemler
    14 Besin eriyiği tankları, hastalık ve zararlı kontrolü
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster