ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Isıl Olmayan İşleme Teknolojileri TYB585 GÜZ-BAHAR 3+0 Fakülte S 6
    Öğrenme Çıktıları
    1-Isıl olmayan teknolojilerin presiplerini tartışır.
    2-Isıl olmayan teknolojilerin gıda üretimindeki uygulamalarını açıklar.
    3- Isıl olmayan teknolojileri kullanan cihazlar hakkında bilgi verir.
    4-Isıl olmayan teknolojiler hakkında literatürdeki son gelişmeler hakkında sunum hazırlar.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu YRD.DOÇ.DR.BARAN ÖNAL ULUSOY
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar Baysal, T ve İçier, F., Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknolojiler, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık, (2012).
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Gıda işlenmesinde uygulanan ısıl olmayan yeni teknolojiler hakkında bilgi verilmesi amaçlanmaktadır.
    Dersin İçeriği Gıda İşleme teknoloji kapsamında kullanılan tüm ısıl olmayan işleme teknolojileri ve uygulamaları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster