ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Zeytinyağının tarihçesi ve ticareti
    2 Zeytinin hasadı ve depolanması
    3 Zeytinden yağ elde edilmesi
    4 Ezmenin yoğurulması, zeytin ezmesinden yağın ekstraksiyonu, presleme
    5 Dekantasyon ve santrifüj
    6 İki- fazlı ve üç - fazlı sistemler. perkolasyon.
    7 İki- fazlı ve üç - fazlı sistemler. perkolasyon.
    8 Yağ eldesinde kullanılan yardımcı madeler, prinadan yağın ekstraksiyonu.
    9 Zeytinyağının depolanması ve oksidasyonu
    10 Zeytinyağının kimyasal bileşimi
    11 Zeytinyağının rafinasyonu
    12 Zeytinyağının sınıflandırılması
    13 Zeytinyağının tağşişi ve belirleme yöntemler
    14 Duyusal değerlendirme
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster