ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Kanatlı etlerinin ve bileşimlerinin tanıtılması
    2 Kanatlı etlerinin ve bileşimlerinin tanıtılması
    3 Kalite unsurları
    4 İşleme
    5 İşleme (devam)
    6 Üründe kalite kontrol ve mevzuata uygunluk
    7 Üründe kalite kontrol ve mevzuata uygunluk (devam)
    8 Muhafaza ve depolama teknikleri
    9 Muhafaza ve depolama teknikleri (devam)
    10 Dünya üretim istatistikleri
    11 Dünyada kanatlı eti ve ürünlerinin ithalat ve ihracatı
    12 Modern fabrikaların incelenmesi
    13 Modern fabrikaların incelenmesi
    14 Modern fabrikaların incelenmesi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster