Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ölüörtü dökümü
|
K1. Bölüm 1
|
2
|
Ölüörtünün Yıkanması
|
K1. Bölüm 5
|
3
|
Yaprakta Kütle Kaybının Belirlenmesi
|
K1. Bölüm 6
|
4
|
Odunun Ayrışması
|
K1. Bölüm 8
|
5
|
Ölüörtüde (Yaprak) karbon ve azot
|
K1. Bölüm 9
K2. Bölüm 5
|
6
|
Ölüörtüde (Yaprak) diğer elementler
|
K1. Bölüm 9
|
7
|
Lignin ve Selüloz
|
K1. Bölüm 21
|
8
|
Mikrobiyal ayrıştırıcılar: Mantarlar
|
K1. Bölüm 23
|
9
|
Mikrobiyal ayrıştırıcılar: Bakteriler
|
K1. Bölüm 30
|
10
|
Tüketiciler: Mikroeklembacaklılar
|
K1. Bölüm 49
K1. Bölüm 3
|
11
|
Tüketiciler: Makroeklembacaklılar
|
K1. Bölüm 52
|
12
|
Ölüörtünün manüpilasyonu
|
K1. Bölüm 55
|
13
|
İstatistiksel Analizler
|
K1. Bölüm 59
|
14
|
Meta Analiz
|
K1. Bölüm 63
|