ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimle ilgili temel kavramlar K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    2 Erken çocukluk döneminde kapsayıcılığın içeriği, özel eğitimle benzer ve farklı yanları K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    3 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimin tarihi, psikolojik, toplumsal ve felsefi temelleri K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    4 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimle ilgili ulusal ve uluslararası mevzuat K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    5 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimin, eğitim programı tasarımlarına ve uygulamalarına yansımaları K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    6 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı ölçme ve değerlendirme yaklaşımları K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    7 Erken çocukluk döneminde çeşitlilik ve farklılaştırılmış öğretim, kapsayıcı eğitim ve mülteci çocukların eğitimi K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    8 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitim yaklaşımları K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    9 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimde dezavantajlı gruplar K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    10 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitim eylem planı hazırlama K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    11 Dünya`da ve Türkiye`de erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitim uygulamaları: iyi örnekler K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    12 Öğretmen eğitimi için erken çocukluk dönemi kapsayıcı eğitimin temel bileşenleri K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    13 Sunumlar K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    14 Genel Değerlendirme K1, YK1, YK2, YK3, YK4
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster