ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenme tanımları K1. Bölüm 1
    2 Beslenme ilkeleri K1. Bölüm 1
    3 Besin öğeleri K1. Bölüm 1
    4 Karbonhidrat metabolizması K1. Bölüm 2
    5 Proteinlerin görevleri, özellikleri K1. Bölüm 2
    6 Yağların görevleri K1. Bölüm 2
    7 Enerji metabolizması K1. Bölüm 3
    8 Su ve mineraller K1. Bölüm 5
    9 Vitaminler ve görevleri K1. Bölüm 6
    10 Mönü planları K1. Bölüm 7
    11 Besin grupları K1. Bölüm 7
    12 Mönü planı uygulamaları K1. Bölüm 7
    13 Standart reçetelerin ve porsiyonların oluşturulması K1. Bölüm 7
    14 Müşteri zevk ve tercihlerine uygun mönülerin hazırlanması K1. Bölüm 7
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster