ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Organizasyon K1. Bölüm 1
    2 mutfak personeli görev tanımları K1. Bölüm 1
    3 Yönetim fonksiyonları K1. Bölüm 1
    4 Mutfak Planı ve fiziksel özellikleri K1. Bölüm 2
    5 Mutfak malzemeleri ve sanitasyon K1. Bölüm 2
    6 Mutfak güvenliği K1. Bölüm 2
    7 Kişisel temizlik ve sağlık K1. Bölüm 3
    8 Araç gereç temizliği K1. Bölüm 3
    9 Gıda zehirlenmelerinde ilk yardım K1. Bölüm 3
    10 Özel durumlarda ilk yardım K1. Bölüm 3
    11 Kalori hesaplamaları yapılması K1. Bölüm 4
    12 Gıda maddelerinin gruplandırılması K1. Bölüm 5
    13 Üretim maliyetleri K1. Bölüm 6
    14 Üretim planlama K1. Bölüm 6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster