ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Otel mutfaklarında hijyenik şartların oluşturulması, hijyen K1. Bölüm 1
    2 Mutfak zemini K1. Bölüm 2
    3 Çalışma yerleri ve iç mekan , kullanılan ara ve gereçlerin hijyeni, havalandırma K1. Bölüm 3
    4 Bulaşıkların yıkanması, elle yıkama , makine ile yıkama K1. Bölüm 3
    5 Çöpler ve haşerelerle mücadele K1. Bölüm 4
    6 Kemirgenlerle mücadele yolları K1. Bölüm 4
    7 Sürüngenlerle mücadele , hamam böcekleri ve uçan böceklerle mücadele yolları K1. Bölüm 4
    8 Temizlik , personel hijyeni K1. Bölüm 5
    9 Otel idaresinin hijyen konusunda alması gereken önlemler K1. Bölüm 5
    10 Personelin dikkat etmesi gereken özellikler, çalışanların fiziksel ve iç organları bakımından sağlığı K1. Bölüm 6
    11 Mutfak araçlarını ve kaplarını kullanırken dikkat edilecek noktalar, gıda maddeleri zehirlenmesi K1. Bölüm 7
    12 Gıda maddelerinin hazırlanmasında, pişirilmesinde hijyen kuralları. K1. Bölüm 8
    13 Gıda maddelerinin servisene kadar uygulanması gerekli hijyen kuralları K1. Bölüm 8
    14 Yiyeceklerin hijyenik olarak servisi K1. Bölüm 8
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster