ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ağırlama ve Yiyecek-İçecek Endüstrisi Tanımlar, İnsan Gereksinimleri ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri, Yiyecek ve içecek işletmelerinin Sınıflandırılması K1. Bölüm 1
    2 Yiyecek ve içecek işletmelerinde Yönetim K1. Bölüm 1
    3 Yönetim Süreci ve Yönetim Fonksiyonları K1. Bölüm 1
    4 Yiyecek-İçecek Döngüsü ve Maliyet Kontrolü K1. Bölüm 10
    5 Yiyecek Döngüsü K1. Bölüm 10
    6 Satın Alma, Satın Almanın Önemi, Satın Almanın Amaçları, Satın Almada Güvenlik ve Etik K1. Bölüm 10
    7 Teslim Alma, Teslim Alma Süreci, Depolama ,Güvenlik, Kalite, Kayıt işlemleri, Envanter Maliyetlerinin Düşürülmesi, .Sunum K1. Bölüm 10
    8 İçecek Döngüsü, Satın Alma, Teslim Alma, Depolama, Sunum K1. Bölüm 10
    9 Maliyet Kontrolü ve Fiyatlandırma, Standart Reçetelerin Geliştirilmesi K1. Bölüm 10
    10 Mönü Kalemleri İçin Standart Maliyetlerin Bulunması K1. Bölüm 10
    11 Mönü Kalemlerinin Fiyatlandırılması K1. Bölüm 10
    12 Konuk İle İlişkiler ve Şikayetler İle İlgilenme K1. Bölüm 11
    13 Konukların Sınıflandırılmaları, İlk İzlenimler, Şikayetler K1. Bölüm 11
    14 Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Pazarlaması K1. Bölüm 12
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster