Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ağırlama ve Yiyecek-İçecek Endüstrisi Tanımlar, İnsan Gereksinimleri ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri, Yiyecek ve içecek işletmelerinin Sınıflandırılması
|
K1. Bölüm 1
|
2
|
Yiyecek ve içecek işletmelerinde Yönetim
|
K1. Bölüm 1
|
3
|
Yönetim Süreci ve Yönetim Fonksiyonları
|
K1. Bölüm 1
|
4
|
Yiyecek-İçecek Döngüsü ve Maliyet Kontrolü
|
K1. Bölüm 10
|
5
|
Yiyecek Döngüsü
|
K1. Bölüm 10
|
6
|
Satın Alma, Satın Almanın Önemi, Satın Almanın Amaçları,
Satın Almada Güvenlik ve Etik
|
K1. Bölüm 10
|
7
|
Teslim Alma, Teslim Alma Süreci, Depolama ,Güvenlik,
Kalite, Kayıt işlemleri, Envanter Maliyetlerinin Düşürülmesi, .Sunum
|
K1. Bölüm 10
|
8
|
İçecek Döngüsü, Satın Alma, Teslim Alma, Depolama, Sunum
|
K1. Bölüm 10
|
9
|
Maliyet Kontrolü ve Fiyatlandırma, Standart Reçetelerin Geliştirilmesi
|
K1. Bölüm 10
|
10
|
Mönü Kalemleri İçin Standart Maliyetlerin Bulunması
|
K1. Bölüm 10
|
11
|
Mönü Kalemlerinin Fiyatlandırılması
|
K1. Bölüm 10
|
12
|
Konuk İle İlişkiler ve Şikayetler İle İlgilenme
|
K1. Bölüm 11
|
13
|
Konukların Sınıflandırılmaları, İlk İzlenimler, Şikayetler
|
K1. Bölüm 11
|
14
|
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Pazarlaması
|
K1. Bölüm 12
|