ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yiyecek-İçecek Hizmet Sektörü ve Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yönetim Fonksiyonları K1. Bölüm 1
    2 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Tanım ve Önemi K1. Bölüm 1
    3 Ziyafet ve İkram Hizmetlerinde Yönetim K1. Bölüm 2
    4 Ziyafet Hizmetlerinin Satış ve Pazarlanması K1. Bölüm 2
    5 Büfe - Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu K1. Bölüm 4
    6 Ziyafetin Planlanması ve Rezervasyon İşlemleri K1. Bölüm 5
    7 Ziyafet Salonlarının Özellikleri ve Düzenlenmesi K1. Bölüm 2
    8 Ziyafetlerde Protokol ve Servis K1. Bölüm 2
    9 Ziyafetlerde müşteri ilişkileri, Ziyafet sonrası yapılan işler ve kontroller K1. Bölüm 3
    10 Ziyafet Organizasyonlarında Oturma Düzeni K1. Bölüm 2
    11 Ziyafet Organizasyonlarında Mönü K1. Bölüm 5
    12 Ziyafet Organizasyonlarında Yiyecek Üretim Sürecinin Kontrolü K1. Bölüm 5
    13 Ziyafetler Organizasyonlarında Maliyet Analizi ve Fiyatlama K1. Bölüm 5
    14 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen-Sanitasyon ve İş Güvenliği K1. Bölüm 7
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster