ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Standardizasyonun tarihçesi, tanımı, konusu, amaçları ve ilkeleri. K 1 BÖLÜM 1
    2 Standardizasyonun üreticiye, tüketiciye ve ekonomiye sağladığı faydalar. K 1 BÖLÜM 1
    3 Standartların sınıflandırılması. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve görevleri. K 1 BÖLÜM 1
    4 Akreditasyon ve belgelendirme çalışmaları. K 1 BÖLÜM 2
    5 Bölgesel ve uluslararası standardizasyon kuruluşları. ISO,IEC,CEN vs. K 1 BÖLÜM 3
    6 Metroloji ve kalibrasyon. Ulusal ve uluslararası metroloji, çalışmaları ve kuruluşları. K 1 BÖLÜM 3
    7 CE, ISO 10002, ISO14001, ISO 18001, ISO 22000, ISO 27000, ISO31000, ISO50000 K 1 BÖLÜM 4
    8 Kalite ve kalite kavramları. Kalite yaklaşımları, kalite ve verimlilik arasındaki ilişki. Kalite maliyetleri ve analizi. K 1 BÖLÜM 5
    9 Kalite önderleri ve yaklaşımları. Toplam kalite yönetimi. Kalite çemberi. K 1 BÖLÜM 5 YK2, YK3
    10 Kaizen. Tam zamanında üretim. 5S sistemi ve Poke Yoke. K 1 BÖLÜM 5 YK1, YK3
    11 Kalite yönetim sistemi ve amacı, K 1 BÖLÜM 6
    12 Kalite yönetim sistemi, faydaları ve prensipleri, K 1 BÖLÜM 6
    13 TS-EN-ISO 9000 : 2015 serisi standartları TS-EN-ISO 9001 : 2015 serisi standartları, K 1 BÖLÜM 6
    14 TS-EN-ISO 9001 : 2015 serisi standartları, TS-EN-ISO 9004 : 2015 serisi standartları K 1 BÖLÜM 6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster