Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Girişimci ve Girişimcilik Kavramları
|
K1. Bölüm 1
|
2
|
Girişimcinin Özellikleri
|
K1. Bölüm 2
|
3
|
Girişimci Kişiliğin Oluşumu
|
K1. Bölüm 2
|
4
|
Dünyada ve Türkiye`de Girişimcilik
|
K1. Bölüm 1
|
5
|
Yenilik ve Yaratıcılık
|
K1. Bölüm 2
|
6
|
Girişimciliğin Teşviki
|
K1. Bölüm 4
|
7
|
Küçük İşletme Kavramı, Özellikleri /Küçük İşletmelerin Türleri, Avantaj ve Dezavantajları
|
K1. Bölüm 5
|
8
|
Küçük İşletme Kavramı, Özellikleri /Küçük İşletmelerin Türleri, Avantaj ve Dezavantajları
|
K1. Bölüm 5
|
9
|
Yeni Bir İşe Başlamak / Mevcut Bir İşletmeyi Satın Almak
|
K1. Bölüm 3
|
10
|
İşletme Yerinin Seçimi, Kuruluş Sorunları
|
K1. Bölüm 3
|
11
|
Küçük İşletmelerde Tedarik, Üretim, Pazarlama Fonksiyonları
|
K1. Bölüm 6 ve 8
|
12
|
Küçük İşletmelerde Finans ve Yönetim Fonksiyonları
|
K1. Bölüm 7
|
13
|
Küçük İşletmelerde Başarı ve Başarısızlık Nedenleri
|
K1. Bölüm 9
|
14
|
Küçük İşletmelere Yardımcı Kuruluşlar
|
K1. Bölüm 10
|