ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Diri Örtü elemanları, Ormancılıktaki Yeri ve Önemi Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    2 Ormanın ekosistemi ile ilgili temel kavramlar Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    3 Diri Örtünün Zararları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    4 Diri Örtünün Yararları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    5 Türkiye ormanlarında diri örtü oluşturan taksonlara giriş Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    6 Pteridophyta Bölümüne ait Diri Örtü Taksonları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    7 Spermatophyta Bölümünün genel özellikleri, Gymnospermae Altbölümü; Cupressaceae Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    8 Lauraceae ve Berberidaceae, Moraceae, Fagaceae ve Betulaceae familyalarına ait Diri Örtü Taksonları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    9 Styracaceae, Rosaceae, Guttiferae, Cistaceae ve Ericaceae familyalarına ait Diri Örtü Taksonları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    10 Leguminosae,Thymelaeaceae, Myrtaceae, Cornaceae, Santalaceae, Celastraceae ve Aquifoliaceae familyalarına ait Diri Örtü Taksonları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    11 Buxaceae, Euphorbiaceae, Rhamnaceae, Staphyleaceae ve Anacardiaceae familyalarına ait Diri Örtü Taksonları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    12 Apocynaceae, Verbenaceae, Labiatae, Oleaceae, Caprifoliaceae ve Liliaceae familyalarına ait Diri Örtü Taksonları Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    13 Tırmanıcı Diri Örtü taksonları (Lyanlar) Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    14 Diri örtü taksonlarına ilişkin bazı herbaryum örnekleri ve görsel sunumla bitki örneklerinin tanıtılması, örnek tanıma sınavı Öğrenciler sınıfa gelmeden önce ders kitabındaki ilgili bölümleri okumalı, önceki bölümleri tekrar incelemeli ve o bölümle ilgili internet kaynaklarını araştırmalıdır.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster