ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Hijyen nedir? Çeşitleri nelerdir? K1, K2
    2 El hijyeni nedir ? Nasıl uygulanır? K1, K2
    3 Vücut hijyeni nasıl sağlanmalıdır? K1, K2
    4 Çocuk yatak odası ve giysi hijyeninde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? K1, K2
    5 Mutfak hijyeni nasıl olmalıdır? K1, K2
    6 Banyo hijyeninde dikkat edilmesi gereken kurallar nelerdir? K1, K2
    7 Tuvalet hijyeninde dikkat edilmesi gereken kurallar nelerdir? K1, K2
    8 Gıda ve su hijyeninde dikkat edilmesi gereken kurallar nelerdir? K1, K2
    9 Mikrop nedir? Çeşitleri nelerdir? K1, K2
    10 Bulaşma yolları : Ağız yoluyla.Temas yoluyla(İnsan-insan, Hayvan-insan, Eşya-insan). K1, K2
    11 Enfeksiyon zinciri: Enfeksiyon kaynağı, Bulaşma yolu, Sağlam kişiye bulaşma K1, K2
    12 Sık görülen hastalıklar: Ağız yolu ile bulaşanlar, Temas yoluyla bulaşanlar K1, K2
    13 Hava yoluyla bulaşanlar K1, K2
    14 Hastalıklardan korunma yolları, bulaşmayı engelleyici kişisel önlemler ve başkalarının hasta olmaması için yapılması gerekenler nelerdir? K1, K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster