ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Toplu Beslenme Sistemlerinde mutfak ve yemekhane planlama K1 (Bölüm 6)
    2 Toplu Beslenme Sistemlerinde besin güvenliği, temizlik ve dezenfeksiyon uygulamaları K1 (Bölüm 15)
    3 Toplu Beslenme Sistemlerinde besin güvenliği, temizlik ve dezenfeksiyon uygulamaları II K1 (Bölüm 16)
    4 Standart yemek tarifeleri ve temel soslar K1 (Bölüm 12)
    5 Menü planlama K1 (Bölüm 8)
    6 Menü planlama II K1 (Bölüm 8)
    7 Menü planlama III K1 (Bölüm 8)
    8 Menü planlama IV K1(Bölüm 8)
    9 Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri K1 (Bölüm 17)
    10 Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri II K1 (Bölüm 17)
    11 Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri III K1 (Bölüm 17)
    12 Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri IV K1 (Bölüm 17)
    13 Acil ve Afet durumlarında TBS organizasyonu K1 (Bölüm 4)
    14 Toplu Beslenme Sistemlerinde İş sağlığı ve güvenliği K1 (Bölüm20)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster