ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Toplu beslenmenin tanımı ve önemi K2-BÖLÜM-1
    2 Standart yemek tarifelerinin tanımı, önemi K1-BÖLÜM-1
    3 Standart yemek tarifelerinin yararları K1-BÖLÜM-1
    4 Yemeklerin adları ve grupları K1-BÖLÜM-1
    5 Standart yemek tarifeleri ile ilgili açıklamalar K1-BÖLÜM-2
    6 Standart tarife oluşturma aşamaları K1-BÖLÜM-2
    7 Standart yemek tarifeleri K1-BÖLÜM-2
    8 Standart yemek tarifelerinin enerji ve besin öğeleri değerleri K1-BÖLÜM-2
    9 Et yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması K1-BÖLÜM-2
    10 Etli sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması K1-BÖLÜM-2
    11 Çorba, Pilav, makarna ve böreklerin standart tarifelerinin oluşturulması K1-BÖLÜM-2
    12 Zeytinyağlı sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması K1-BÖLÜM-2
    13 Diyet mutfağına yönelik standart tarife geliştirme K1-BÖLÜM-2
    14 Standart yemek tarifelerinin farklı kişi sayılarına göre içine giren yiyecek maddelerinin brüt ve net miktarları K1-BÖLÜM-3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster