ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenmeye giriş, sağlıklı beslenmede temel ilkeler K3 ( Tüm Bölümler)
    2 Karbonhidratlar K1 (syf. 19-36)
    3 Proteinler K1 (syf. 53-74)
    4 Yağlar K1 (syf. 37-52)
    5 Su ve mineraller K1 (syf. 109-154)
    6 Vitaminler K1 (syf. 155-243) ve K2
    7 Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar - 1 K1 ( Bölüm 2) ve K3(Bölüm2)
    8 Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar -2 K1 ( Bölüm 2) ve K3(Bölüm2)
    9 Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -1 K2 (tüm Bölümler)
    10 Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -2 K2 (tüm Bölümler)
    11 Gebe ve emzikli beslenmesi K1 (Bölüm 3) ve K3 (Bölüm8.1)
    12 Çocukluk çağında beslenme K1(Bölüm 3) ve K3 (Bölüm8.1 ve 8.2)
    13 Yaşlılık döneminde beslenme K1(Bölüm 3) ve K3 (Bölüm 8.5)
    14 İşçi ve sporcu beslenmesi K1(Bölüm 3) ve K3 (Bölüm 9.2 ve 9.3)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster