Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenmeye giriş, sağlıklı beslenmede temel ilkeler
|
K3 ( Tüm Bölümler)
|
2
|
Karbonhidratlar
|
K1 (syf. 19-36)
|
3
|
Proteinler
|
K1 (syf. 53-74)
|
4
|
Yağlar
|
K1 (syf. 37-52)
|
5
|
Su ve mineraller
|
K1 (syf. 109-154)
|
6
|
Vitaminler
|
K1 (syf. 155-243) ve K2
|
7
|
Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar - 1
|
K1 ( Bölüm 2) ve K3(Bölüm2)
|
8
|
Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar -2
|
K1 ( Bölüm 2) ve K3(Bölüm2)
|
9
|
Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -1
|
K2 (tüm Bölümler)
|
10
|
Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -2
|
K2 (tüm Bölümler)
|
11
|
Gebe ve emzikli beslenmesi
|
K1 (Bölüm 3) ve K3 (Bölüm8.1)
|
12
|
Çocukluk çağında beslenme
|
K1(Bölüm 3) ve K3 (Bölüm8.1 ve 8.2)
|
13
|
Yaşlılık döneminde beslenme
|
K1(Bölüm 3) ve K3 (Bölüm 8.5)
|
14
|
İşçi ve sporcu beslenmesi
|
K1(Bölüm 3) ve K3 (Bölüm 9.2 ve 9.3)
|