ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Alternatif seramik pişirim teknikleri ve seramik fırınları hakkında bilgi verilmesi K1. Bölüm 1
    2 Raku pişirimi ve çıplak raku pişirimi uygulamaları ve örnekleri sunumu K1. Bölüm 2
    3 Saggar pişirimi ve Obvara pişirimi uygulamaları ve örnekleri sunumu K1. Bölüm 3
    4 Tuz pişirimi ve soda pişirimi uygulamaları ve örnekleri sunumu K1. Bölüm 4
    5 Farklı pişirim teknikleri için ürün tasarımı ilkeleri K1. Bölüm 5
    6 Tasarımların oluşturulması ve değerlendirme: Bölüm 1 K1. Bölüm 6
    7 Tasarımların oluşturulması ve değerlendirme: Bölüm 2 K1. Bölüm 7
    8 Tasarımların uygulanması: Bölüm 1 K1. Bölüm 8
    9 Tasarımların uygulanması: Bölüm 2 K1. Bölüm 9
    10 Tasarımların uygulanması: Bölüm 3 K1. Bölüm 10
    11 Pişirim sırasında kullanılacak fırın, ekipman ve malzemelerin tanıtımı ve güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirme K1. Bölüm 11
    12 Pişirim yöntemlerinin uygulanması: Bölüm 1 K1. Bölüm 12
    13 Pişirim yöntemlerinin uygulanması: Bölüm 2 K1. Bölüm 13
    14 Pişirim yöntemlerinin uygulanması: Bölüm 3 K1. Bölüm 14
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster