ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Avrupa`da sofra takımımlarının tarihi ve örnekler K1. Bölüm 1
    2 Tasarımların değerlendirilmesi K1. Bölüm 2
    3 Şablon ile alçı tornasında servis tabağı üretimi K1. Bölüm 3
    4 Kalıp alma: Bölüm 1 K1. Bölüm 4
    5 Kalıp çoğaltma: Bölüm 1 K1. Bölüm 5
    6 Şablon ile alçı tornasında kase üretimi K1. Bölüm 6
    7 Kalıp alma: Bölüm 2 K1. Bölüm 7
    8 Kalıp çoğaltma: Bölüm 2 K1. Bölüm 8
    9 Şablon ile alçı tornasında pasta tabağı üretimi K1. Bölüm 9
    10 Kalıp alma: Bölüm 3 K1. Bölüm 10
    11 Kalıp çoğaltma: Bölüm 3 K1. Bölüm 11
    12 Döküm alma: Bölüm 1 K1. Bölüm 12
    13 Döküm alma: Bölüm 2 K1. Bölüm 13
    14 Sırlama ve pişirim K1. Bölüm 14
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster