ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ders içeriği, kaynaklar ve malzemeler hakkında bilgi vermek, Dekor Teknikleri hakkında bir giriş yapmak. K1 Seramik Yöntemleri K3 Seramik Dekorun Tanımı, K3 Dekor Türleri Bölümleri.
    2 Bisküvi Pişirimi Yapılmış; Sırsız, Ham Sırlı, Pişirilmiş Sırlı tabaklara yapılacak Sıraltı, Mayolika ve Sır Üstü Dekorları için 6 adet( 20cm)Tabak Tasarımı Yapılması. K2 5. Sırlama ve Sıraltı Bölümleri K3 5.2.1 Mayolika dekorları ve Uygulamaları K3 7.1.3 Sırüstü Boyama Bölümleri
    3 6 Adet Tabak Tasarımı, Eskiz Çalışması. K3 4.Seramik Yüzeylerde Dekor Tasarımı
    4 6 Adet Tabak Tasarımı, Eskiz Çalışması. Bire bir ölçülerde bitmiş, renklendirilmiş çizimlerin yapılması. K3 4.Seramik Yüzeylerde Dekor Tasarımı
    5 6 Adet Tabak Tasarımı, Eskiz Çalışması. Bire bir ölçülerde bitmiş, renklendirilmiş çizimlerin yapılması. Sır Altı Dekor Uygulaması. K3 4.Seramik Yüzeylerde Dekor Tasarımı
    6 Sır Altı Dekor Uygulaması.(1.kısım) Uygulama I
    7 Sır Altı Dekor Uygulaması.(2.kısım) Uygulama II
    8 Mayolika Dekor Uygulaması.(1.kısım) Uygulama III
    9 Mayolika Dekor Uygulaması.(2.kısım) Uygulama IV
    10 Mayolika Dekor Uygulaması.(3.kısım) Uygulama V
    11 Ürünlerin Pişirilmesi, Sırlanması. K2 5.Sırlama Bölümü.. K2 6.Fırnlama Bölümü.
    12 Sır Üstü Dekor Uygulaması.(1.kısım) Uygulama VI
    13 Sır Üstü Dekor Uygulaması.(2.kısım) Uygulama VII
    14 Pişirim. K2 6.Fırınlama Bölümü.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster