Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
İşletmeye Giriş
|
K 1: 7-29
|
2
|
Genel Turizm Bilgileri 1
Kavramlar ve Turizm Çeşitleri
|
K 1: 29-45
YK 1 : 1-25
|
3
|
Genel Turizm Bilgileri 2
Turizm ve Makro Çevre
|
YK 1: 73-100
|
4
|
Konaklama İşletmeciliği 1
|
K 1: 45-63
|
5
|
Konaklama İşletmeciliği 2
Konaklama Tesisleri Yönetimi
|
K 1: 63-83
|
6
|
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
|
K 83-141
|
7
|
Seyahat İşletmeciliği 1
Turizmde Seyahat Acenteleri
|
K 1: 163-181
YK2: 33-69
|
8
|
Seyahat İşletmeciliği 2
|
K 1: 181-207
YK2: 71-113
|
9
|
Tur Operatörlüğü
Tur Operatörleri ve Tur Operatörlerinin Çalışma Düzeni
|
YK2: 203-269
|
10
|
Ulaştırma İşletmeciliği 1
Havayolu İşletmeleri
Karayolu İşletmeleri
|
K 1: 207-247
|
11
|
Ulaştırma İşletmeciliği 2
Denizyolu İşletmeleri
Demiryolu İşletmeleri
|
K 1: 247-305
|
12
|
Kongre ve Fuar Yönetimi 1
Kongre Organizasyonları
|
YK 3: 1-27
|
13
|
Kongre ve Fuar Yönetimi 2
Fuar Organizasyonları
|
YK 3: 271-329
|
14
|
Turizm Terminolojisi
|
K 1
YK 1
|