ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin amacı, içeriği, kaynaklar ve işlenişin tanıtımı
    2 Tüketicilerin farkında olmak zorunda oldukları ?Güvenlik Önlemleri?
    3 Kimyasallar ve biyolojik sitemler arasındaki ilişki-Etkinlik örneği
    4 Sabun, deterjanlar ve kuru temizleme kimyası -Etkinlik örneği
    5 Gıda (yağ, şeker, margarin, tereyağ, kahve,turşu)- Etkinlik örneği
    6 Gıda (mısır, peynir, ekmek, su ve katkı maddeleri)- Etkinlik örneği
    7 Kozmetik ve kişisel bakım- Etkinlik örneği
    8 İlaçlar (Ağrı kesiciler, sporcu destek ürünleri)¬- Etkinlik örneği
    9 Ev kimyasalları- Etkinlik örneği
    10 Okul kimyasalları (Kağıt, polimerler, boyar maddeler)-Etkinlik örneği
    11 Kullanılan Tekstil kimyası (boyalar ve boyama, dokuma koruma, doğal boya)- Etkinlik örneği
    12 Moleküler gastronomi-Etkinlik örneği
    13 Yapı malzemeleri kimyası-Toprak Kimyası-Etkinlik örneği
    14 Hazırlanan çalışmaların tanıtımı
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster