Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Biyokimyaya Giriş
Tarihçe
|
K1 Bölüm 1
YK1 Bölüm 1
|
2
|
Su ve Özellikleri
Asit, Baz ve Tamponlar
|
K1 Bölüm 1
YK1 Bölüm 1
|
3
|
Karbohidratlar
|
K1 Bölüm 2
YK1 Bölüm 2
|
4
|
Karbohidratlar
|
K1 Bölüm 2
YK1 Bölüm 2
|
5
|
Karbohidratlar
|
K1 Bölüm 2
YK1 Bölüm 2
|
6
|
Lipidler
|
K1 Bölüm 3
YK1 Bölüm 2
|
7
|
Lipidler
|
K1 Bölüm 3
YK1 Bölüm 2
|
8
|
Hücrenin yapı ve fonksiyonları
Biyolojik membranlar
|
K1 Bölüm 4
K1 Bölüm 5
YK1 Bölüm 4
|
9
|
Proteinler
|
K1 Bölüm 4
YK1 Bölüm 2
|
10
|
Proteinler
|
K1 Bölüm 4
YK1 Bölüm 2
|
11
|
Proteinler
|
K1 Bölüm 4
YK1 Bölüm 2
|
12
|
Nükleik Asitler
|
K1 Bölüm 9
K1 Bölüm 10
K1 Bölüm 11
YK1 Bölüm 5
|
13
|
Nükleik Asitler
|
K1 Bölüm 12
K1 Bölüm 13
K1 Bölüm 14
YK1 Bölüm 5
|
14
|
Beslenme
|
YK1 Bölüm 7
|