Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Radikal Tepkimeleri
|
|
2
|
Alkoller ve eterler
|
|
3
|
Aromatiklik ve Benzen
|
|
4
|
Elektrofilik Aromatik Yerdeğiştirme
|
|
5
|
Substitue Benzenler, Reaksiyonları ve Eldesi
|
|
6
|
Aldehit ve Ketonların Genel özellikleri, Katılma Tepkimeleri
|
|
7
|
Aldehit ve Ketonların Yükseltgenmesi ve İndirgenmesi
|
|
8
|
Karboksilli Asitlerin Genel Özellikleri, Reaksiyonları ve Eldesi
|
|
9
|
ARASINAV
|
|
10
|
Karboksilli Asit Türevleri, Asit Halojenür, Amid ve Anhidritler
|
|
11
|
1,2 ve 1,4-Katılmaları ve Diels Alder Tepkimeleri
|
|
12
|
Enolatlar ve Karbanyonlar, Aldol Kondensasyonu
|
|
13
|
Aminlerin Genel Özellikleri ve Reaksiyonları
|
|
14
|
Aminlerin Eldesi
|
|