ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sebze kavramı ve diğer kültür bitkilerinden farklılıkları. Sebzelerin değişik özelliklerine göre sınıflandırılması K1, K2
    2 Sebzelerin değişik özelliklerine göre sınıflandırılması K1, K2
    3 Dünyada ve Türkiyede sebze tarımı ve sebzeciliğin ülke ekonomisindeki yeri K1, K2, K3
    4 Sebzelerin beslenme ve sağlık açısından önemleri K2
    5 Sebzelerin gen merkezleri Türkiye sebzecilik bölgeleri ve özellikleri K2
    6 Sebze bahçesi için yer seçimine etki eden faktörler K1, K2
    7 Sebzecilik işletme şekilleri K1, K2
    8 Sebze bahçelerinin kurulması K1, K2, K3
    9 Sebzelerde çoğaltma teknikleri K1, K2, K3
    10 Sebze tohumculuğu, tohumlara yapılan ön uygulamalar ve fidecilik K2
    11 Sebzecilikte ekim nöbeti uygulamaları K2
    12 Sebze bahçelerinde toprak hazırlığı, ekim-dikim yerlerinin hazırlığı ve ekim-dikim K1, K2, K3
    13 Sebzecilikte bakım işlemleri (sulama ve gübreleme) K2
    14 Sebzelerde hastalık, zararlı ve yabancı otlarla mücadele, hasat ve depolama K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster