ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Organik tarım hakkında genel bilgi K1
    2 Organik tarımın geçmişten günümüze tarihi hakkında bilgi verilmesi K1
    3 Organik tarım prensipleri K1
    4 Organik tarımda ekim nöbeti K1-K2-K3-K4-K5
    5 Organik tarımda yeşil gübreleme ve örtü bitkileri K1-K2-K3-K4-K5
    6 Organik tarımda biyolojik zararlı kontrolü K1-K2-K3-K4-K5
    7 Organik tarımda malç yapma, yakma, bariyerler ve kayıt tutma K1-K2-K3-K4-K5
    8 Çayır-mera tanımı ve sınıflandırması K2-K3-K4-K5
    9 Çayır-mera kültürünün bitki ekolojisi ile ilişkisi K2-K3-K4-K5
    10 Mera kanunu, yürürlükteki mevzuat hükümleri ve organik tarımda mera uygulamaları K2-K3-K4-K5
    11 Çayır-meralarda otlatma sistemleri. K2-K3-K4-K5
    12 Çayır-mera amenajmanının tanımı, kapsamı ve bitki fizyolojisi ile ilişkisi. Dönem başında verilen ödevlerin öğrenciler tarafından teslim edilmesi K2-K3-K4-K5
    13 Çayır-mera kültürünün bitki ekolojisi ile ilişkisi K2-K3-K4-K5
    14 Çayır-meralarda otlatma amenajmanı. Çayır-mera ve yem bitkilerinde ot muhafaza yöntemleri K2-K3-K4-K5
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster