ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bitki materyalinin tanıtılması -Bitkilerin vejetatif ve generatif organları ile ilgili genel özellikler ve bu organların görevleri D3
    2 Süs bitkilerinin sınıflandırılması K1, K2, D1
    3 Ağaç ve süs bitkilerinin üretim teknikleri-1 K1, D1
    4 Ağaç ve süs bitkilerinin üretim teknikleri-2 K1, D1
    5 Ağaç ve süs bitkilerinin üretim teknikleri-3 K1, D1
    6 Süs bitkilerinin çoğaltılmaları için gerekli tesisler- soğuk yastıklar K2
    7 Süs bitkilerinin çoğaltılmaları için gerekli tesisler- sıcak yastıklar K2
    8 Üretim seraları K2
    9 Örtü altı üretiminde yan tesisler K2
    10 Dış mekan süs bitkileri yetiştiriciliğinde yer seçimi K2
    11 Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Ağaçlar ve çalılar D2
    12 Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Sarmaşık ve sürünücü bitkiler D2
    13 Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Mevsimlik çiçekler D2
    14 Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Kesme çiçekler D2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster