Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Standardizasyon muhafaza ve ambalajlamaya genel giriş
|
D1
|
2
|
Tıbbi ve Aromatik bitkilerin hasad işlemleri
|
D1
|
3
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri muhafaza yöntemleri-I
|
D1
|
4
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri muhafaza yöntemleri-II
|
D1
|
5
|
Tıbbi ve aromatik bitkileri muhafaza yöntemleri-III
|
D1
|
6
|
Muhafaza yöntemleri sırasında karşılaşılabilecek durumlar-I
|
D1
|
7
|
Muhafaza yöntemleri sırasında karşılaşılabilecek durumlar-II
|
D1
|
8
|
Ambalajlama-I
|
D1
|
9
|
Ambalajlama-II
|
D1
|
10
|
Ambalajlama-III
|
D1
|
11
|
Kaliteyi etkileyen faktörler-I
|
D1
|
12
|
Kaliteyi etkileyen faktörler-II
|
D1
|
13
|
Kaliteyi etkileyen faktörler-III
|
D1
|
14
|
Kaliteyi etkileyen faktörler-IV
|
D1
|