ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Standardizasyon muhafaza ve ambalajlamaya genel giriş D1
    2 Tıbbi ve Aromatik bitkilerin hasad işlemleri D1
    3 Tıbbi ve aromatik bitkileri muhafaza yöntemleri-I D1
    4 Tıbbi ve aromatik bitkileri muhafaza yöntemleri-II D1
    5 Tıbbi ve aromatik bitkileri muhafaza yöntemleri-III D1
    6 Muhafaza yöntemleri sırasında karşılaşılabilecek durumlar-I D1
    7 Muhafaza yöntemleri sırasında karşılaşılabilecek durumlar-II D1
    8 Ambalajlama-I D1
    9 Ambalajlama-II D1
    10 Ambalajlama-III D1
    11 Kaliteyi etkileyen faktörler-I D1
    12 Kaliteyi etkileyen faktörler-II D1
    13 Kaliteyi etkileyen faktörler-III D1
    14 Kaliteyi etkileyen faktörler-IV D1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster