ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dünyada Tarım ve İSG K2- Bölüm-1
    2 Türkiyede Tarım ve İSG K2- Bölüm-1
    3 Çalışma Hayatında Tarım K2- Bölüm-2
    4 Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği, Temel Riskler, Tehlikelerin Tanımlanması, Risklerin değerlendirilmesi, Önlemlerin Alınması, Kontrol tedbirleri, Yasal Mevzuat K1- Bölüm-7/Bölüm-8
    5 Tarım Makinelerinde İSG K1- Bölüm-25
    6 Fiziksel Risk Etmenleri (Gürültü, Titreşim, Aydınlatma, termal konfor, radyasyon ve basınç) K1- Bölüm-16
    7 Kimyasal Risk Etmenleri (pestisitler, gaz ve tozlar) K1- Bölüm-17
    8 Ergonomi K1- Bölüm-20
    9 Ormancılık ve Hayvancılıkta İSG K1- Bölüm-48
    10 Hayvansal Riskler K1- Bölüm-48
    11 Ormancılıkta riskler K1- Bölüm-48
    12 Tarımsal faaliyetlerde Pilot İSG uygulamaları K1- Bölüm-48
    13 Ormancılık ve hayvancılık da pilot İSG uygulamaları K2- Bölüm-5
    14 Ödevlerin sunulması ve tartışılması -
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster