ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş K1-K2
    2 Kurutma Yöntemleri K1-K2
    3 Kurutma Donanımı K1-K2
    4 Suyun Buhar Basıncı ve Nemliliği K1-K2
    5 Maddelerin Denge Nem İçeriği K1-K2
    6 Maddelerin Denge Nem İçeriği K1-K2
    7 Kurutma Hızı Eğrileri K1-K2
    8 Sabit Hız Kurutma Periyodu Hesaplama Yöntemleri K1-K2
    9 Düşen Hız Kurutma Periyodu Hesaplama Yöntemleri K1-K2
    10 Sabit-Hız Periyodunda Birleşik Taşınım, Işınım ve İletim Isı Aktarımı K1-K2
    11 Düşen Hız Periyodunda Yayılım ve Kılcal Akışla Kurutma K1-K2
    12 Farklı Tip Kurutucular İçin Eşitlikler K1-K2
    13 Biyolojik Maddelerin Dondurularak Kurutulması K1-K2
    14 Kararsız Hal Isıl İşlemi ve Biyolojik Maddelerin Sterilzasyonu K1-K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster