Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Giriş
|
K1-K2
|
2
|
Kurutma Yöntemleri
|
K1-K2
|
3
|
Kurutma Donanımı
|
K1-K2
|
4
|
Suyun Buhar Basıncı ve Nemliliği
|
K1-K2
|
5
|
Maddelerin Denge Nem İçeriği
|
K1-K2
|
6
|
Maddelerin Denge Nem İçeriği
|
K1-K2
|
7
|
Kurutma Hızı Eğrileri
|
K1-K2
|
8
|
Sabit Hız Kurutma Periyodu Hesaplama Yöntemleri
|
K1-K2
|
9
|
Düşen Hız Kurutma Periyodu Hesaplama Yöntemleri
|
K1-K2
|
10
|
Sabit-Hız Periyodunda Birleşik Taşınım, Işınım ve İletim Isı Aktarımı
|
K1-K2
|
11
|
Düşen Hız Periyodunda Yayılım ve Kılcal Akışla Kurutma
|
K1-K2
|
12
|
Farklı Tip Kurutucular İçin Eşitlikler
|
K1-K2
|
13
|
Biyolojik Maddelerin Dondurularak Kurutulması
|
K1-K2
|
14
|
Kararsız Hal Isıl İşlemi ve Biyolojik Maddelerin Sterilzasyonu
|
K1-K2
|